Goede doelen

Stichting Hart in Friesland zet zich in voor diverse goede doelen. Vooral sporters met een beperking kunnen op steun van Stichting Hart in Friesland rekenen. Maar ook op het gebied van ouderenzorg ondersteunen wij regelmatig goede doelen. Een overzicht van alle goede doelen die wij dit jaar tot nu toe gesteund hebben, vindt u in onze sponsorlijst.

Ieder jaar stellen wij een krant samen waarin wij een aantal van de goede doelen voorstellen. Maar ook onze medewerkers, vrijwilligers en donateurs komen aan bod want zonder hen zou het werk van Stichting Hart in Friesland niet mogelijk zijn.

Benieuwd naar de krant? Klik dan op de afbeelding hieronder. Een nieuw venster opent.  Hierin kunt u de krant op uw gemak doorbladeren – helemaal digitaal.