Actuele Sponsorlijst

Ondanks de corona perikelen hebben wij mede dankzij de inzet van vele vrijwilligers de volgende donaties in het eerste half jaar van 2022 uit kunnen reiken aan onder andere de volgende instanties:

• G-Korfbal Ureterp, korfbalteam voor mensen met een beperking
    • Korfbalvereniging LDODK te Gorredijk, korfbalvereniging voor mensen met een beperking
     • Woonzorgcentrum Warrenhove te Drachten, wekelijks kunnen zwemmen voor ouderen
     • VDS Dol Fijn te Drachten, sportstichting voor mensen met een beperking
     • Stefan Tettelaar, individuele mensport bij de Wironruiters
     • Voetbalvereniging Balk, G-team, voetbalvereniging voor mensen met een beperking
    * Uitje met de Harmonie voor alle bewoners van Woongroep Suderhiem te Drachten (ouderenzorg)

Voor de aangepaste paardensport in het algemeen hebben wij in 2021 op de locatie Zorg- en dagbesteding Bûtenút te Oentsjerk de volgende doelen mogen realiseren:
• Jaarlijkse zadelcheck
• Jaarlijkse onderhoud tillift en huifbed
* Aanschaf van 15-jarige Arabofries
• Aanschaf van 19-jarige KWPN merrie Wende

Dit overzicht is bijgewerkt tot en met 19 juli 2022

Bent u geïnteresseerd in de sponsoring van de afgelopen jaren? Hieronder vindt u de betreffende sponsorlijsten als pdf:

Stichting Hart in Friesland biedt financiële ruimte in de brede zin van het woord aan hen die zich actief opstellen voor gehandicapten, ouderen en jeugdwerk.

Samen genieten van sport, kunst en cultuur waarbij de hulp nodig is van derden is wat wij als Stichting willen bevorderen. Voor financiële ondersteuning kunt u een beroep doen op Stichting Hart in Friesland. Klik dan op onderstaande knop en vul ons aanvraagformulier in.

Wilt u bijdragen aan de sponsoring van deze prachtige initiatieven? Word dan vriend van Hart in Friesland.

Stichting Hart in Friesland - KV Oerterp : G-Korfbal
Tillift - aangepaste paardensport